Eerst zien en uitproberen

Hebt u nog niet precies voor ogen hoe de Oxyrunner® werkt? Wilt u het systeem eerst met eigen ogen zien? Of even uitproberen voor u beslist? In ons kantoor in Deventer ziet u de Oxyrunner® in werking en als u wilt, probeert u het zelf even uit. 

Voor het maken van een afspraak stuurt u ons een berichtje via verkoop@westfalenmedical.nl. Uiteraard mag u ons ook bellen. Dat kan op telefoonnummer 0570-858404.

De uitvinder van de Oxyrunner®, Jan de Kruijk, stelt met veel plezier zijn woning in Gorinchem beschikbaar om de Oxyrunner ® te demonstreren. Hij vertelt vol passie over dit mooie product. U zult verstelt staan van de mogelijkheden! Met toestemming van Jan plaatsen wij hier zijn telefoonnummer. U mag hem rechtstreeks bellen voor het maken van een afspraak. U bereikt Jan op 06-81746846. 

Te ver weg?

Voor velen onder u liggen Deventer en Gorinchem niet direct naast de deur. Maar laat dat u niet weerhouden ons een e-mailtje te sturen. We zijn bezig met het uitbreiden van het aantal locaties waar u de Oxyrunner® kunt bekijken en proberen.