De Oxyrunner®

Bent u zuurstofpatiënt en vindt u de zuurstofslang ook zo hinderlijk? Jarenlang was het een vervelende en onveilige bijkomstigheid voor zuurstofgebruikers. Maar eindelijk is er nu een oplossing: de Oxyrunner®, het unieke zuurstofslang-ophangsysteem langs het plafond.

Het product wordt al jaren gebruikt door de uitvinder van de Oxyrunner®, zelf zuurstofpatiënt. Te mooi voor alleen eigen gebruik, vond hij. Dat vonden wij ook. We ontdekten een kinderlijk eenvoudige, maar fantastische oplossing waar u als zuurstofpatiënt écht baat bij hebt. Het is daarom dat we de Oxyrunner® in ons assortiment hebben opgenomen, exclusief verkrijgbaar via onze webshop.

Valpreventie

Het speciale aan de Oxyrunner® is dat u zich binnenshuis veel vrijer en veiliger beweegt. Een zuurstofslang over de vloer is absoluut geen fraai gezicht. Nog vervelender, de slang vormt een reëel struikelblok, met alle vervelende gevolgen van dien. De Oxyrunner® neemt dat gevaar weg en is een geweldige valpreventieve oplossing. Een groot pluspunt is daarnaast dat het systeem voorkomt dat de zuurstofslang achter allerlei obstakels blijft haken.

Zuurstof via katrolletjes

Basis van de Oxyrunner® is een gordijnrail aan het plafond. De slangendragers aan de rail (oxyrunners) zorgen voor de geleiding van de zuurstofslang op een manier die spanning op de slang uitsluit. Vanaf elk punt op de rail hebt u ongeveer 3,5 meter speelruimte naar links en naar rechts. Het systeem kan in meerdere vertrekken worden geïnstalleerd. Door middel van koppelstukjes plugt u in die ruimtes eenvoudig in en uit.

De Oxyrunner® is verkrijgbaar in verschillende maten. Standaard worden alle benodigdheden voor installatie meegeleverd: zuurstofslang, firesafe, oxyrunner doos, gordijnrails, plafondsteunen, eindkappen voor rails, railverbinders en een duidelijke installatie-instructie. Wij plaatsen de Oxyrunner® niet zelf, maar als u wilt adviseren wij u over de ‘looproute’ van de rails, voor uw maximale mobiliteit.